dinsdag 23 juni 2015

Landelijk Stoer en Sober

Landelijk ,Stoer ,Sober , en beetje industriel  dat past toch wel het best bij mij.
De laatste tijd zie ik veel voorbijkomen in Brocanteland en niet alles kan me meer bekoren.....
Het ene blad na het andere komt uit en soms lijken de over gedecoreerde huizen net een museum.
Begrijp me niet verkeerd ik wil niemand bekritiseren of kwetsen..... ieder zijn smaak .
Het is soms wel lastig als je een zaak hebt ....ga je met alle winden mee of blijf je bij je eigen smaak en gevoel.....
Het is zakelijk gezien niet handig om je alleen bij je eigen stijl te houden maar het voelt vaak wel beter.
De afgelopen week zijn we weer op inkoop geweest naar Frankrijk en hebben duidelijke afspraken gemaakt wat we niet meer meenemen en waar we voor willen gaan en dat werkt prima.
Helemaal happy en ik loop niet meer in de winkel rond te kijken met de vraag hoe heb ik dat kunnen kopen en vooral hoe kom ik er weer vanaf.( smile).
Onderstaande foto's zijn at home gemaakt ....beetje verven, gordijnen naaien, schuiven en decoreren met wat nieuwe aanwinsten van afgelopen weekend Frankrijk maakt dat de kamer er even weer helemaal anders uit ziet, gelukkig heb ik een man die het net zo leuk vindt om te doen als ik dus hulp heb ik gelukkig wel en we zitten vaak wel op een lijn.












Mochten jullie nou van deze stijl houden en van natuurlijke tinten en materialen dan zijn er een aantal boeken die de wauw.factor hebben, mischien ken je ze nog niet .....

In detail van Hans Blomquist
                Vintage Industrial  van Misha de Potestad / Patricia Pascal 
 Natural Home van Hans Blomquist         
                                      A life less ordinary  van Zoe Ellison and Alex Legendre    
En een geweldig tijdschrift / boek uit engeland die bij sommige brunawinkels te koop is 
           Country Living    Modern Rustic dit tijdchrift /boek komt een paar keer in het jaar uit en is ook te bestellen via internet , prijs: ongeveer 12 euro                                     
                                          

maandag 1 juni 2015

Ontwenningsverschijnselen

Wat een ellende..... ik gebruik inmiddels al 2 jaar prednison en afhankelijk van mijn toestand en afstotingsperikelen werd dat soms verhoogd en dan weer iets verlaagd.
Maar nu ga ik op advies van mijn hematoloog toch proberen af te bouwen , omdat het toch wel een heel slecht middel is voor de rest van je lichaam.
4 weken geleden begonnen we met om de dag 5 mg minder, gedurende die weken had ik regelmatig hoofdpijn en heb dat ook aangegeven en zelfs over gebeld .....nee ze had geen flauw idee dus afwachten.
En bij de controle van afgelopen woensdag is het weer verder verlaagd ...... ik wist niet wat er met me gebeurde, stijf, spierpijn , down , huiliger en moe, ontzettend moe lig zelfs weer tussen de middag te
slapen en lig er rond 21.00 al weer in.
Gisteren ten einde raad maar wat zitten googlen wat blijkt nu zijn gewoon ontwenningsverschijnselen die wel weken kunnen duren !!!!!!!.
Aan de ene kant ben je gerustgesteld dat er niet iets anders engs aan de hand is gezien je ervaringen uit het verleden maar het is toch een flinke tekortkoming dat een arts je   niet voorbereid op wat je te wachten kan staan.
Dit is niet bedoelt als klaagzang ....want slachtoffer of klager wil ik liever niet zijn maar misschien herkent iemand zich in dit verslagje.