woensdag 4 januari 2017

Ontkersten

Goedemorgen allemaal ....allereerst voor iedereen een heel fijn en gezond 2017.
Het is al weer een tijd geleden dat ik een bericht geplaatst heb maar nu eindelijk even de rust om wat te schrijven


De kerst Open Huis dagen waren een groot succes en vooral ook heel gezellig.
Prive waren de Feestdagen ook fijn met familie en zijn we met zijn allen tussen kerst en oud en nieuw naar Terschelling geweest......wat een mooi eiland en we hadden bijna alle dagen goed weer dus we konden goed ingepakt fietsen en strandwandelingen maken.





Na oud en nieuw begonnen met het ontkersten van Huis en Winkel , daar ben ik nu al 3 dagen mee bezig en ik kan geen bal meer zien.
Mijn handen jeuken om de winkel opnieuw in te richten en nieuwe dingen te bedenken maar ik moet eerst opruimen en dat is niet mijn sterkste kant.
Fijne week allemaal en tot gauw.
Liefs Karin


9 opmerkingen:

  1. Opruimen hoort erbij.
    Ook niet mijn sterkste kant.
    Maar daarna kan je weer helemaal los.
    En een fijn nieuwjaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Met het opruimen en schoonmaken krijg ik weer positieve energie om alles weer leuk neer te zetten.
    Wat heerlijk om lekker op Terschelling uit te waaien, daar heb je vast ook nieuwe energie van gekregen.
    Groetjes Brenda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Opruimen heb ik ook een hekel aan...boven op zolder staan de spullen van kerst nog veel naast de dozen ipv er in! Maar op zolder zie ik het niet, haha! Maar de komende dagen ga ik hard aan het werk hoor!
    Mooie dagen had je daar op Terschelling....ik wil er ook eens heen!

    groetjes Trijnie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Kerst.... Ik heb het idee dat het al weer zo ver achter me ligt. Ik ben blij dat het weer voorbij is en we weer het gewone leven kunnen oppakken. Wat heerlijk om met elkaar die dagen door te brengen he.
    Ik wens je een fijn weekend, liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hiv-ziekte voor de laatste 3 jaar en had pijn die moeilijk te eten was en hoest zijn nachtmerries, vooral het eerste jaar. In dit stadium is het immuunsysteem ernstig verzwakt en het risico van het oplopen van opportunistische infecties is veel groter. Niet iedereen met HIV zal echter doorgaan met het ontwikkelen van AIDS. Hoe eerder u wordt behandeld, hoe beter uw uitkomst zal zijn. Ik begon met ARV om vroegtijdige dood te voorkomen, maar ik geloofde in God dat ik ooit zou worden genezen. Als een Hiv-octrooi adviseren wij om antiretrovirale behandelingen te nemen om onze kans te verkleinen van het verzenden van het virus naar anderen, een paar weken geleden kwam ik op zoek op het internet als ik informatie over Hiv-behandeling met kruidengeneeskunde kon krijgen, op mijn zoektocht zag ik een getuigenis van iemand die is genezen van Hiv haar naam was Achima Abelard en ander Herpes Virus patent Tasha Moore gaf ook getuigenis over deze zelfde man, genaamd Dr. Itua Herbal Center. Ik was ontroerd door de getuigenis en ik nam contact met hem op via zijn Email.drituaherbalcenter@gmail.com We praatten en stuurde me een flesje kruiden Geneeskunde Ik dronk het zoals hij mij opdroeg. Na het te hebben gedronken, vroeg hij me om een ​​test uit te voeren dat ik mijn lijdensweg met het Hiv-octrooi heb beĆ«indigd. Ik ben genezen en vrij van Arv Pills. Ik ben hem altijd dankbaar Drituaherbalcenter . Hier zijn contactnummer +234 8149277967 ... Hij verzekert mij dat hij de volgende ziekte kan genezen .. Haar, kanker, herpesvirus, ziekte van Lyme, epilepsie, blaaskanker, colorectale kanker, borstkanker, nierkanker, leukemie, longkanker, non-hodgkin lymfoom, huid Kanker, Lupus, Baarmoederkanker, Prostaatkanker, fibromyalgie, ALS, Hepatitis, Copd, ziekte van Parkinson. Genetische ziekte, Fibrodysplasia-ziekte, Fibrodysplasia Ossificans Progressiva, Fluoroquinolone-toxiciteitssyndroom, Lever / Nier Inflammatoire, onvruchtbaarheid, darmziekte, ziekte van Huntington, Diabetes, Fibroid...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen