zaterdag 8 mei 2010

Super gezellige drukke droge dag.Nou de weergoden zijn ons goed gezind geweest, in noordeinde is gedurende fair geen druppel regen gevallen.
Was de eerste keer dat ik op deze fair heb gestaan, maar kan niet anders zeggen kleinschalig (ongeveer 25 kramen )maar mooie brocante en allemaal gepassioneerde brocante liefhebbers.
En niet te vergeten een prachtige landelijke omgeving.
Voor de organisatie mijn complimenten.

5 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto's van die gezellige fair. Jammer dat het allemaal zo ver weg is. Trouwens je blog mag er wezen is wel duidelijk, ik ga je volgen!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal mee eens! Het was weer een waar brocanteparadijs! Hé en 'mijn' stopfles staat op de foto :))
  Groeten en nogmaals bedankt voor het meenemen van de kruik!
  Corine en Gert(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi hoi, wat leuk dat je ook een blo hebt!! Ik had je webwinkel al ontdekt, wat een gave spullen zeg!! Lekker oud, stoer en sober heerlijk!!

  Fijn weekend!!
  Groetjes Carolina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk dat jullie het droog hebben gehouden, hier viel af en toe een buitje. Wat ziet het er gezellig uit, vond het jammer dat ik niet kon komen..volgende beter.
  Groetjes Tilly

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zit je blog net nog even wat beter te bekijken, zie ik dus dat je in de lappenmand zit, balen hoor !! Sterkte gewenst!
  en wat leuk dat je op de Brocante fair in Noordeinde hebt gestaan, daar zouden mijn zus en ik dus ook staan, alleen hebben we een dag daarvoor het slechte nieuws gekregen van mijn broer, dus toen was de puf echt helemaal weg
  je kraam ziet er fantastisch uit op de foto, jammer dat wij het moesten missen, maar hoop volgend jaar weer van de partij te zijn !!
  Groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen