woensdag 23 juni 2010

Voetbalavonden.........Vanavond is het weer zover voetballen,ga normaal gesproken niet zoveel de deur uit maar deze week vlieg ik er als het kan iedere avond even uit.
Gisteren even bij een vriendin met een brocante winkel langs geweest en vanavond ga ik even bij iemand kijken die ook een winkel heeft en naar frankrijk is geweest...je weet nooit misschien heeft ze wel hele leuke spullen die met mij mee naar huis moeten ( ahum ).
Morgenavond speelt nederland dus dan wordt het ook weer een spannende avond en dan ga ik ondertussen alles klaar maken voor de winkel want we gaan het weekend op inkoop in het buitenland altijd super spannend want je weet nooit wie er staan en wat ze aan te bieden hebben.
Dus als het een beetje meezit heb ik volgend weekend weer een winkel vol met nieuwe ( oude ) spullen.

4 opmerkingen:

 1. Misschien moet er wekelijks vaker worden gevoetbald, dat geeft kansen. Ben benieuwd waar je mee thuis komt, maar dat kunnen we vast volgen op je blog,

  groetjes Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spannend, neee niet het voetballen maar dat jij je winkel weer gaat vullen, en zit er nog wat voor mij bij, wat mooie emaille plaatjes of zo, die gaan zo snel altijd :)

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op de vlucht voor de voetbal haha hier word ook bijna niet gekeken maar morgen ga ik samen met mijn zoon kijken en dan natuurlijk en heerlijke oranje tompoes erbij alleen al daarvoor wil ik wel kijken. Succes met je inkopen je komt vast wel weer heel veel mooie oude troep tegen. Groeten Emmy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ben wel heel nieuwsgierig waar je mee terug komet...nu ga ik eens in je winkel gluren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen