zondag 8 augustus 2010

Brocante Weekend.



Het begon allemaal zaterdagmorgen om 8 uur vertrokken en om 9 uur waren we op een van de grootste markten in dit gebied die een keer per jaar plaatst vindt en 2 dagen duurt.
We hebben er heel wat spullen gekocht o.a spoelkommen, flessenrekken, rariteiten,serviesgoed, kisten,popjes te veel om op te noemen.
Het aanbod was daar wel redelijk maar we hebben ook heel veel laten staan omdat de prijzen van mooie spullen ook erg hoog ligt, maar ondanks dat zijn wij erg tevreden.
Zondag wat vroeger vertrokken ( 7 uur en dat in de vakantie, ja ja en dochter mee Aplausje heeft ze wel verdient dit weekend ).
We hebben 4 vide greniers gedaan en hebben tussen alle kleding en speelgoed toch nog aardig wat leuke franse spullen gevonden. ( nieuwsgierig zeker !!).
Nou jullie zullen nog even tot 20 augustus moeten wachten want we gaan morgen van plaats en omgeving veranderen en hopen dan nog wat te vinden want de auto zit nog niet vol genoeg ( ha ha ).

4 opmerkingen:

  1. Zeker weten dat ik nieuwschierig ben maar ik heb ook geduld hoor. Veel plezier nog!
    Groetjes en nog een fijne zondag,
    Madelon

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben benieuwd naar de nieuwe vondsten. Lieve groet, @nne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Natuurlijk worden we nieuwschierig naar al jullie vondsten. Past het nog allemaal in de auto ? Zo te zien en te lezen genieten jullie volop. Nog heel veel plezier.
    Lieve groetjes Tilly.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. spoelkommen zei je? :P
    leg je de crème apart? :P
    nog veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen