zondag 6 november 2011

Veel te doen .....Deze afgelopen week is weer omgevlogen,de winkel moest nodig opnieuw ingericht en ik heb gelijk alle nieuwe inkopen in de winkel en webwinkel geplaatst.
Een klein deel van de winkel ( apart kamertje ) ga ik deze komende weken gebruiken als werkruimte, heb van allerlei dingen bedacht en heb even een ruimte nodig waar in ik onbeperkt kan rommelen voor de kerst en niet iedere avond hoef op te ruimen.
Ik maak altijd ontzettend veel troep en wil alle te gebruiken materialen om mee heen hebben, manlief kan daar erg slecht tegen ( hij is een meer een gestructureerder knutselaar ) en om een huwelijkscrisis te voorkomen leek me dit wel een heel goed plan.
Vanmiddag de nieuwe Jeanne dárc Living magazine voor de kerst gekocht...... bruis nou helemaal van de ideeen !!!!.

7 opmerkingen:

 1. Mooie foto met die koffers en kisten. Ik zie trouwens overal nog uitroeptekens .....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo kamer is erg handig ja zo kan je lekker je gang gaan .....zonder dat iemand zijn eigen erger aan de troep hahahah ...prachtige foto's ...fijne week lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoor bijna mezelf praten, alles maar dan alles wil ik graag om me heen en dan is de tafel van 3 meter gauw gevuld ;-)
  En met de JDL jaaa daar krijg je gewoon inspiratie van ...

  Lieve groetjes en fijne week.
  Carine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die koffers en kisten op elkaar... Jeetje wat mooi. Lekker hoor, om een plekje voor je eigen maaksels te hebben. Fijn om alles te laten voor wat het is en dan zo de volgende dag er weer mee verder te gaan. Zo´n hoek in huis ga ik ook nog creëren. Dat is zeker!! Want ik hou er zelf ook niet van om overal spullen te laten liggen en alles steeds weer opruimen is soms helemaal niet handig.
  Ik wens je een heel fijne dag,
  Groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. en??? heb je jezelf gezien :D vaak he!!
  Hoop dat het je veel klanten mag opleveren

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk een eigen plekje om te rommelen. Mooie foto met die koffers.
  groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb een hele grote schuur tot mijn beschikking, en verwarming binnenkort. Ik geniet er dagelijks van, echt mijn ( rommel) plekje.
  Geniet van je kamertje.Dat het maar veel mooie foto,s mag opleveren.
  Fijne avond.

  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen