maandag 16 juni 2014

Vermoeidheid......

Dit weekend was eigenlijk de bedoeling dat we naar Frankrijk zouden gaan maar mijn energie is de laatste tijd niet echt super dus besloten we thuis te blijven.
Merk dat de vermoeidheid blijft en voel me af en toe net een oude vrouw, nou ben ik niet iemand die snel bij de pakken neer gaat zitten ....maar het blijft lastig je hoofd wil zoveel meer.
Maar ondanks alles probeer ik wel dat te doen wat ik leuk vindt, beetje rommelen om het huis en tuin.
De avonden breng ik op tijd in bed door omdat ik dan totaal af ben miet erg gezellig voor manlief maar ach die vermaakt zich wel in zijn hornbach juigoverall voor de tv !!!!!


18 opmerkingen:

 1. Liebe Karin. War schön dich zu treffen. Rein kleid wunderschön. Dein garten wie im himmel. Ja ich bin mit freunden am freitag in diepenheim. Was meinst Du,Muss man schon vor 10 uhr dort sein? Bist Du auch dort? Ganz liebe grüse justys

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nein 10 uhr is gut ....ich hofe auch dort zu sein

   grusse Karin

   Verwijderen
 2. Wauw staat dat bed in jouw tuin.
  Geweldig.
  Doe lekker rustig en en geniet lekker van je tuin.

  gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het leven heeft veel moois te bieden, maar de ene dag moeten we iets meer ons best doen om het te zien dan de andere dag..Ik lag laatst ook vroeg in bed toen ik manlief hoorde juichen voor de tv ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ... het hoofd wil altijd meer dan het lichaam.... doe rustig aan ...
  geniet van je prachtige tuin...wat mooi met dat bed onder de boom !! zalig...
  fijne avond nog
  liefs Kathy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het valt allemaal niet mee zo lees ik bij je...
  Waar komt het nu toch nog van dat je zo vermoeid bent....zo jammer maar het komt vast allemaal goed.

  Sterkte meis.

  Groetjes
  Dicky Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Rustig aan dag bij dag, ik gun je die energie zo van harte x.
  Maar wat ziet je tuin er fantastische uit en dat bed zo mooi heerlijk een middag dutje XX fijne week Gr. Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het valt niet altijd mee om naar je lichaam te luisteren omdat je nog zo veel wilt.
  Maar het duurt best wel even voor je weer helemaal de oude bent. Sterkte hoor.
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier hetzelfde verhaal....al voor de tweede keer een Frankrijktrip moeten afzeggen vanwege mijn vermoeidheid. Wat is dat toch ontzettend moeilijk als je hoofd van alles wil en je lijf niet mee werkt....Wens je sterkte toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Volgens mij kunnen we ons niet voorstellen hoe moe je kunt zijn. (Ik denk dat we onze vermoeidheid maal tien moeten vermenigvuldigen...?) Maar dat het je leven beheerst is wel duidelijk. Het leven om je heen draait gewoon door (mannen in juichpak, haha) en iedereen rent en holt je voorbij en jij loopt in slow-motion erachteraan. Niet leuk, totaal niet leuk! Je kunt je daaraan ergeren, wat dan weer energie vreet...ook niet fijn. Je kunt het ook accepteren (zeer moeilijk, dat wel) maar het zal rust geven. Hollen hoeft niet, wandelend kom je ook van A naar B, duurt alleen wat langer...Nou, en die extra tijd heb je nu net gekregen van je donor, dus dat komt goed uit! Het is een jaar geleden, een heel zwaar jaar. Je hebt laten zien dat je een sterke vrouw bent door dit te verslaan, nu mag je wandelen...niet meer hollen...maar jij zult volgens mij meer zien van je omgeving, dan die hollende...
  Heel veel sterkte, meis! je hebt al bewezen dat je een kanjer bent!
  En je bed in de tuin: prachtig!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ohhhh, the picture with the bed almost gave me ha heartattack - so out of another (my) world! Wonderful!
  Please do not give up - I am struggling through a hard time in my life as well. And my body is weakened too out of other reasons, I think I know, what you mean. Little steps, step by step... no, we do not give up. You are a little hero. yes.
  A big hug, méa

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Karin, lieve meid wat is nu een jaar!
  Je hebt zoveel moeten doorstaan en je lichaam moet zich nog helemaal herstellen.
  Ik zie een super mooi bed in je prachtige tuin staan, erg...... uitnodigend hoor, gewoon even gaan liggen en genieten van al het moois om je heen.
  Natuurlijk begrijp ik dat dit heel moeilijk voor je is, je wilt zoveel, maar dat gaat nog even niet, straks weer wel als je lichaam er klaar voor is.
  Vanuit hier wens ik je heel veel liefs toe en een dikke knuffel.

  Lieve groet,

  Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik wist niet wat de reden van je vermoeidheid was maar door bovenstaande reacties kreeg ik er wel een idee van en ik kan begrijpen dat je lichaam dan rust nodig heeft om te moeten herstellen, ook na een jaar nog. Soms vraagt dat tijd... extra tijd die in jouw ogen wellicht te lang duurt. Maar je lichaam geeft niet voor niks aan dat het nog herstellende is. Hoe moeilijk ook. Wel fijn dat je niet met de pakken neer gaat zitten en toch nog af en toe lekker in de tuin bezig bent. Wat een prachtige tuin is dat trouwens, die ruimte... dat bed zo met dat hemeldoek... ik zou wel weten waar ik een middagdutje zou doen! ;) Sprookjesachtig!!

  Liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Probeer rustig aan te doen en te genieten van al dat moois om je heen. Ga desnoods liggen genieten in dat heerlijke bed daar. Ik begrijp je helemaal, je wilt het liefst alles zelf doen en het liefst nu meteen, maar je bent gewoon nog niet de oude. Dat komt allemaal gerust wel weer, daar moet je op vertrouwen. Sterkte hoor met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel begrijpelijk dat je door wilt en weer van het leven wilt genieten....toch af en toe maar lekker op dat bedje gaan liggen, sterkte en kracht gewenst met het verwerken van alles wat je hebt mee gemaakt. Ook dat kost gewoon heel veel energie. Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Inderdaad ik denk niet dat ik me jouw vermoeidheid kan voorstellen. Ik ga je dan ook maar geen tips geven want ik heb het geluk dat ik nog nooit zo ernstig ziek ben geweest. Ik wil je veel sterkte wensen en ik hoop zooooo voor je dat je je weer wat beter zult gaan voelen. Het is je echt gegunt na zo'n heftige periode.
  Je blog en foto's zijn prachtig, ze nemen me mee naar een sprookjeswereld :-)Dankjewel daarvoor. Groet Anja.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Karin,
  Ik snap dat het zeker voor jou erg moeilijk is om met de vermoeidheid om te leren gaan. Jij met zoveel passie en creativiteit. Gelukkig kan je genoeg "rommelen" in en om jullie huis.

  Groetjes
  Monique
  Moniques-style.nl

  BeantwoordenVerwijderen