zaterdag 24 april 2010

Gebroken maar voldaan.


Gisteren vertrokken om 600 km verderop op inkoop te gaan, nou uiteindelijk kwamen we om half 8 bij ons hotel aan.
Overal met de weg bezig en we belanden van de ene file in de andere.
Na het nuttigen van een maaltijd nog even wat gelezen en lagen we om half 10 al onder de wol........ en slapen ho maar op een of andere manier lukt me dat niet veel te opgewonden want ik weet dat om 5uur de wekker gaat om weg te gaan.
Nou die ging dus niet gingen een half uur later weg en ja hoor .......weer de weg naar rommelmarkt eruit en denk je dat ze en alternatieve route aan geven !!!!!.
Uiteindelijk kwamen we daar ook uur te laat,maar gelukkig hadden we om 1 uur de auto tot de nok toe gevuld met brocante en konden we weer op weg naar huis.
Heb de puf niet meer om uit te pakken dat komt morgen wel en dan zal ik wat foto's maken zodat je een kleine indruk krijgt.
Nu eerst douchen en slapen.

3 opmerkingen:

 1. Hoop dat je lekker geslapen hebt en ben erg benieuwd naar jullie spulletjes.
  Groetjes vanuit de tuin, Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O,wat herken ik dit moet al op bed liggen we gaan morgen ook op inkoop,maar ik kan dan ook niet slapen.Lig dan al te bedenken waarop ik hoop te vinden en hoe leuk dat wel niet staat in mn winkel.Ben benieuwd naar je inkopen!Groetjes,Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een tegenslag op de weg, zat jullie niet mee dus. Ben benieuwd naar jullie nieuwe spulletjes, nog een hele fijne zondag. Liefs Tilly.

  BeantwoordenVerwijderen