zondag 31 oktober 2010

Plannen en organisatieDat zijn niet mijn sterkste kanten, maar ik moet het de komende weken echt gaan doen.
Er komen groepen voor workshops, lunchen, open huis dagen, zelf nog creatieve "net even anders" dingen maken voor de kerst en 3 dagen op een beurs staan.... en natuurijk mijn werk en huishouden pffffffffff.
Nou werd ik vanmorgen wakker en bedacht me dat ik vrijdag een groep voor een workshop en lunch heb en die mailden dat ze met 17 personen komen !!!!! waar laat ik die !!!.
Maximum is eigenlijk 12, vergeten te zeggen ???.

Bovenstaande foto is de workshop "kerstkrans " maken van allerlei materialen, drijfhout, dennenappels, schelpen kerstballen, noten teveel om op te noemen.
Deze krans staat heel mooi in een interieur met veel grijzen,zwarten en witten.
de kosten zijn 35 euro incl alle gebruikte materialen en koffie met wat lekkers.
Als je je wil opgeven alleen of als groep kun je me een mailtje sturen.

Fijne zondag.

2 opmerkingen:

 1. Ojee, ojee, wat heb jij het druk meid...vergeet je ons niet aanstaande zaterdag.....wij komen met hooguit 8 meiden, wil je nog precies weten hoeveel dan bel ik je nog deze week, wanneer moet ik dat dan doen ?

  nou , ik hoor het wel van je , ik hoop dat je een beetje rustig en ontspannen kunt blijven onder de druk deze week..........groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik herken het helemaal!
  Mooie krans,wauw

  Ik kom even bij je blog langs omdat ik deze week uit 2 verschillende bronnen de tip kreeg dat De Tuinkamer zo waanzinnig leuk is. Ja, dat moet ik even gaan bekijken natuurlijk! Heb je ook een webwinkel? ik ga wel even zoeken

  groetjes Marjo

  BeantwoordenVerwijderen