zaterdag 17 maart 2012

Grenzeloos


Vandaag was ik weer veel te vroeg wakker voor een vrije zaterdag.... en helaas ga ik dan direct weer over allerlei dingen liggen malen en lukt het me niet om weer in slaap te vallen.
Met als gevolg dat ik om half 7 al in de auto zat richting...... rommelmarkt natuurlijk.
Heb er toch weer een aantal leuke dingen gescoord ( zie foto).
Eigenlijk was het plan dat ik morgen zelf zou gaan staan met de laatste'' rommel "uit huis.... maar heb eigenlijk op dit moment absoluut geen zin... morgenvroeg maar kijken als ik wakker wordt of ik ga of niet, heb ook wel zin om gewoon wat te rommelen in huis.
Vanmiddag in de winkel weer allerlei leuke mensen gehad uit verschillende delen van Nederland...
geweldig eigenlijk dat je een veel groter bereik hebt via internet en daardoor mensen ontmoet die je normaal waarschijnlijk niet zou ontmoeten, dat geld ook zeker voor het bloggen... hoe leuk is het om met iemand mee te kijken die in Zweden of America woont.

9 opmerkingen:

 1. leuk spul zeg...dat beeldje is geweldig hoor..
  liefs hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi!

  wat een prachtige spulletjes heb je gescoord zeg!!! echt heel mooi hoor!! mooie plaatjes ervan geschoten ook... Ik ben ook zo blij dat het seizoen met de rommelmarkten en kofferbakmarkten weer op gang komt!! heb er echt zin in om weer vroeg op pad te gaan ;-)
  Ik kreeg van de week voor het eerst een reactie op mijn blog uit Finland, zó leuk!! ik wens je een heel fijn weekend en veel plezier morgen met of rommelen of de rommelmarkt ;-)

  Liefs, Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige spullen heb je weer...
  Echt genieten.
  Ik wens je een heel fijn weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zal mij nooit overkomen, dat ik 'per ongeluk' zo vroeg naar een rommelmarkt ga.. Vrijdag moet ik om half 8 in de auto zitten, dan moet ik de wekker echt goed zetten, want dat is voor mij echt heel vroeg :)
  Maar jouw vroege-vogel-actie heeft wel weer handel opgeleverd en da's toch mooi meegenomen!
  Fijne (rommel)dag morgen, op welke manier dan ook...
  Groeten, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk, zo ongepland snuffelen levert vaak de leukste dingen op! Je hebt goed gescoord!
  Ik ging vanmiddag alleen even tanken en potaarde halen en kwam per toeval m'n felbegeerde vogelkooitje tegen; je raadt het al; meegenomen!

  Fijn weekend nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi hoor! echt genieten!
  Fijne dag
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke dingen heb je gevonden! Heb ook al weer helemaal zin rommelmarkten af te gaan struinen! Gezellige zondag toegewenst, groetjes anja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel herkenbaar...vroeg wakker worden terwijl je eigenlijk uit kunt slapen en dan vervolgens plannen voor de dag maken en deze eigenlijk ook gelijk tot uitvoer willen brengen. Ben benieuwd of je nog leuke dingen hebt gevonden!

  Nog een fijne zondag!

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk toch een keer vroeg uit de veren en kijk eens wat het je heeft opgeleverd~! En heerlijk he dat we zo internationaal bezig zijn. Ik vind het zo leuk om met iedereen mee te kijken~! Allemaal inspiratie...
  Fijne dag, groetjes Sjoukje

  BeantwoordenVerwijderen