maandag 26 november 2012

"Lang weekend Frankrijk"


Weer terug uit Frankrijk. Afgelopen donderdagavond zijn we vertrokken richting Parijs om bij goede kennissen de winkel in kerstsfeer te brengen. We hebben voor hun in het zuiden van Nederland eerst een stoeltje opgepikt om daarna door te reizen naar Lille, waar we hebben overnacht.
De volgende ochtend vroeg uit de veren om op tijd in Parijs te zijn om de winkel in kerstsfeer te brengen. Naast hele mooie brocante verkopen ze prachtige artikelen van het Franse label "vox populli" en het Deense label "Walther & Co".

Op vrijdagavond was het de bedoeling om naar een bijeenkomst te gaan van Franse bloggers maar helaas strandde onze poging in de erg drukke Franse avond spits. De zaterdag en de zondag hebben we besteed aan het doen van inkopen voor onze winkel. We zitten nu moe maar voldaan lekker bij te komen en hebben de eerste lichting van onze nieuwe aanwinsten online staan in de webwinkel

5 opmerkingen:

 1. Hi Karin,

  I just had a look into your shop:-)))...... you found some beautiful treasures!

  Have a wonderful evening!
  Birgit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Via Pinterster kom ik op je blog terecht en zie dat ik zelfs je reportage uit de WLS heb gelezen. Wat leuk.
  Ik heb me gelijk aan gemeld als volger van je blog.

  Ik wens je een heel mooi weekend
  warme groet,
  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen

 3. shareit
  shareit download
  shareit install
  shareit app download
  The SHAREit app allows the transfer of content, including games, between people connected via its ‘offline’ social network.

  BeantwoordenVerwijderen