vrijdag 15 augustus 2014

Zomer

Tjonge het is 2 maanden geleden dat ik wat heb geschreven op mijn blog ....sorry dat ik jullie zo in de steek heb gelaten maar ik had het te druk met het genieten van deze mooie zomer en het leven.
De vermoeidheid waar ik in mijn vorige berichtje over schreef is over en was te wijden aan het afbouwen en uiteindelijk stoppen met prednisolon.
Na nader onderzoek bleek dat er een soort van afstoting plaats vond in mijn lichaam waar door ik me zo vervelend voelde ....ik kan dus nog niet zonder prednisolon en daarom heb ik weer een dagelijkse dosis gekregen, en ook al is het dan op een "kunstmatige " manier ik voel me super ( paardemiddel).
In de loop van het jaar gaan we weer wat proberen af te bouwen (want gezond is het niet) maar het kan best zijn dat ik in de toekomst een onderhoudsdosis moet gebruiken.
We hebben deze zomer veel in en om het huis doorgebracht en zijn nog een paar dagen naar de Franse Kust geweest.
Inmiddels heeft mijn jongste dochter ook een appartementje voor zichzelf gevonden en hebben we nu samen het rijk alleen en dat hebben we eigenlijk nooit gehad omdat we elkaar hebben leren kennen toen we allebei al 2 kinderen hadden.
Ook zijn we druk aan het brainstormen m.b.t de winkel en webwinkel, met als hoogte punt natuurlijk de kerst, het lijkt nog zover weg maar voor je het weet is het zo ver.
Hoop dat jullie allemaal ook een fijne zomer hebben gehad en doe mijn best om me weer regelmatig te melden.
Je kunt me ook volgen op Facebook en printerest als je het leuk vindt.
https://www.facebook.com/karinmennega
https://www.facebook.com/pages/De-Tuinkamer-Brocante
http://nl.pinterest.com/detuinkamerbroc/


11 opmerkingen:

 1. Voor mij hoef je je niet te verontschuldigen, heerlijk dat je tijd voor jezelf hebt genomen om van de zomer te genieten, ik geef je groot gelijk! En nog fijner om te lezen dat het "paardenmiddel" zo goed aanslaat dat je volop plannen aan het maken bent voor de kerst. Wat mooi dat het zonnetje weer voor je gaat schijnen.

  En eigenlijk zitten jullie nu in de verkeringstijd en zijn jullie onlangs gaan samenwonen hihi. Wat heerlijk allemaal, geniet er maar van!

  Een heel fijn weekend!

  Lieve groetjes, Helena

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat je je weer beter voelt en dat je weer energie hebt om dingen te doen! Geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat jij je weer beter voelt Karin. Je hebt groot gelijk dat je van de zomer genoten hebt, en van het leven....
  Dat paardemiddel is zeker niet al te best, maar als het af en toe nodig zou zijn, tja dan graag denk ik..
  Geniet nog maar even verder van de laatste zomereiken, want het gaat heel hard. Je ruikt de herfst al, dus kerst is er dan ook weer zo.
  Liefs lia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat de moeheid verholpen kan worden met dat paardemiddel, maar inderdaad gezond is het spul niet. Geniet van jullie tijd samen, bij ons is het volgende maand ook zo ver :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk te lezen dat je zo genoten hebt van deze zomer en helemaal geweldig dat je je zo goed voelt!
  Het lijkt me heel raar als je kinderen voorgoed allemaal de deur uit zijn... Als ze ff uit logeren zijn, geniet ik van de rust maar ik mis ze ook altijd. Vooral als ik naar bed ga en ik zo'n leeg bed zie, bah! Ben dan weer blij als ze thuis zijn, maar dan... dan weet je dat ze écht weg zijn, pffff....

  Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat zal dat een heerlijk gevoel zijn dat je niet meer zo moe bent! Weer genoeg energie om na te denken over kerst in ieder geval!
  Tja....zo'n paardenmiddel is niet goed natuurlijk maar als je je er nu beter door voelt....
  Geniet toch nog maar even van de zomer zoals je al deed (hoop tenminste dat er weer mooi weer aankomt) en van het "samen zijn".

  Fijn weekend.
  Groet Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn dat het weer beter gaat!
  Probeer te luisteren naar je lichaam, en neem af en toe wat rust.
  Geniet nog van al die mooie dingen!
  liefs
  marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben blij om dat te horen, want als je je niet lekker voelt, heb je nergens plezier in. We hebben dan ook een heerlijke zomer gehad. Hopen dat er nog wat achteraan komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dan maar even met dat paardenmiddel, maar je gewoon wat beter voelen, is zoveel waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goed te lezen dat je je weer beter voelt, Karin.

  Voorzichtig denken aan de kerst, doe ik al een beetje, maar dan meer in de trant van wat voor kerststukken van alles wat we uit de natuur halen.
  Maar eerst gaan we straks aan de gang met de herfststukjes en kransen, heerlijk om te doen.
  Wat een prachtige foto heb je geplaatst, gewoon schitterend.

  Wens je een hele fijne week toe.

  Lieve groet,

  Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijk om te lezen dat het weer beter met je gaat. Dat je weer energie hebt om leuke dingen te ondernemen. Wat zal jij genieten met volle teugen! Oké, m.b.v. , maar ach, dit had je ook mentaal gewoon nodig. En als het dan later een onderhoudsdosering wordt is het klein duwtje in de rug. Het doet me goed zoveel positiviteit van je te lezen, super!!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen