zondag 1 februari 2015

Dankbaar
            Winter .......het is nog niet voorbij maar ik snak naar warmte, licht en het buiten zijn.
               De afgelopen weken beetje ups en downs met mijn bloedwaardes en energie, vindt het 
nog steeds erg moeilijk om met mijn" nieuwe" ik om te gaan.
Wil het er het liefst niet over hebben en hou ook niet van klagen 
maar het is best wel een dingetje.....
            Het vervelende is dat als je allerlei klachten hebt, gecombineerd met vermoeidheid..... 
    dat of je het nou wil of niet vaak de alarmbelletjes gaan rinkelen .
                     Degene die ook geconfronteerd zijn met kanker en chemo : persoonlijk of iemand in je naaste omgeving zal dit wel bekend voor komen.
                Gelukkig heb ik een hobby,passie ( de winkel )waar ik mijn ei in kwijt kan                en een partner, kinderen en ouders die er altijd voor me zijn.

Dankbaar 15 opmerkingen:

 1. Super dat je mensen achter je hebt staan waar je op terug kunt vallen. En dat je winkel je uitlaatklep kan zijn! Je doet het volgens mij naar omstandigheden geweldig goed Karin!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop dat het toch vlug weer wat beter gaat!
  Mooie items!
  Fijne avond!
  NIcole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig dät je zoveel steun ondervind van je naaste. Dat is zo belangrijk. Ik kan me voorstellen dat je je voelsprieten opzet als het niet zo lekker met je gaat. Maar zo knap dat je geniet van je passie. Ik hoop dat je snel weer je energie terug krijgt.
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo goed invoelbaar, de onrust in je lijf, het aanpassen en wennen aan veranderingen, een nieuw levensritme opbouwen en ook steeds dat kleine stemmetje binnen in je. Ja en dan heb je de omgeving hard nodig, mensen die je lief zijn en het ook weten dat ze er voor je zijn. Met de zon, en het voorjaar krijg je ook vast weer wat energie, ik bewonder toch heel erg hoe sterk je in het leven staat, ook al is het soms met vallen, ook het opstaan gaat je goed af. Ik hoop dat je de komende tijd weer meer energie krijgt en voor jou een vroeg voorjaar met een lekker zonnetje.
  De foto,s zijn weer prachtig, daar spreekt je passie ook goed uit, ik hou zo van die soberheid. Ben ook een mens van weinig is goed genoeg.
  groetjes en een goede week. Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, gelukkig is je winkel je hobby, en hebt je mensen die achter je staan door je te steunen waar nodig is.
  Maar door het van dichtbij meegemaakt te hebben, weet ik heel goed wat je bedoelt, en dat valt niet altijd mee. En dan mag je best weleens even klagen hoor;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Meis veel sterkte...
  En wat zet je prachtige stillevens neer...
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kan me heel goed voorstellen dat het heel erg moeilijk is om na zo'n ingrijpende gebeurtenis de draad weer op te pakken, en om heel goed naar je lichaam te moeten luisteren, daar waar je voorheen zomaar alles kon ondernemen gaat ineens niet meer omdat je rekening moet houden met je lijf! Het is dan heel fijn dat je lieve dierbare familie en vrienden om je heen hebt die er voor je zijn en die je steunen als je het moeilijk hebt! Ook is het heel fijn dat je op de hele goede dagen je passie kunt uitoefenen! Ook al is het zwaar, maar gelukkig kun je dat wel blijven doen.
  Heb heel veel bewondering voor je hoe je dit allemaal doet!

  Liefs Vittoria ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het blijft altijd spannend wanneer je lichaam weer niet zo functioneert als het zou moeten: je gedachten gaan altijd terug naar eerdere tijden! En wat is het moeilijk om te accepteren dat je niet meer de vroegere Karin bent! Maar wanneer ik je berichten lees denk ik wel: wat zit er nog een passie in je voor je winkel!
  Wat fijn dat je dat hebt en natuurlijk lieve mensen om je heen: zo belangrijk!
  Mooie foto's heb je voor ons gemaakt!

  groet Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het vertrouwen moet terugkomen in een veranderd lichaam. Da's niet niks. Ik wens jou en de mensen om je heen er veel sterkte mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het zo knap hoe je nu maar ook tijdens je ziekte zo doorgaat.....volgens mij ben je een hele sterke vrouw......respect...liefs van mij...dikke knuffel...x!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat jou is overkomen gaat nooit meer uit je systeem...en dan bedoel ik niet letterlijk, maar geestelijk zal je er toch altijd aan herinnerd worden...het is nogal niet wat!
  Je leven staat/ stond letterlijk op zijn kop en zal nooit meer hetzelfde zijn.
  Wat je zegt is zo waar: Mensen om je heen en vooral die waarbij er een wederzijds houden van is: ZÓ belangrijk!

  Lieve groet Dinka

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja, lijkt me best wel heel moeilijk soms, maar denk dat dat in de loop der tijd toch wel steeds minder gaat worden. Hoop dat je je heel gauw weer een beetje de oude gaat voelen, gaat lukken toch??

  BeantwoordenVerwijderen
 13. prachtige sfeerplaatje, met een bijzonder ""randje"" ik wens je heel veel moed, en sterkte toe, en mooi om te lezen dat je , je dankbaar voelt met zulke lieve mensen om je heen!
  groetjes, Inge

  BeantwoordenVerwijderen