dinsdag 14 april 2015

City trip Londen Day two

Na een nederlands ontbijtje in ons appartement ....want een engels ontbijt is toch wel heftig als je altijd alleen maar yoghurt met muesli gewend bent vertrokken we richting Bermondsey daar is op vrijdag altijd een antiekmarkt en die moesten we natuurlijk ook even zien.      Wel leuke spullen ontzettend duur maar niet bijzonder genoeg om mee te nemen.
Onze wandelroute ging vevolgens richting de Borough Market een van de oudste markten van Londen hier vindt je alles m.b.t eten, jamie oliver is hier ook regelmatig te vinden.
Allerlei culturen, geuren en kleuren en je kunt veel dingen even proberen.

Al wandelend door londen kom je allerlei leuke hippe winkeltjes en eettentjes tegen die de wauw factor hebben wat betreft de inrichting en dat is naast alle gebouwen en plekken die je natuurlijk gezien moet hebben een leuke afwisseling.
Zo kwamen we ook een fashion en Textil museum tegen en een Design museum waar we even binnen gewipt zijn. 

                                                                   Design museum


 Na een dag vol indrukken nog even in een leuke tent wat gedronken en toen met de metro naar huis en als het spitsuur is zit je echt als een sardientje in de metro hoezo je moet geen last hebben van claustrofobie2 opmerkingen:

 1. Leuk om je Londenfotos te zien. We zijn er al een paar x geweest en vinden het een fantastische stad. En de mensen zijn inderdaad zo vriendelijk! Ben benieuwd wat jullie nog meer hebben gedaan:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie stad is dat toch
  Dat was echt Genieten…?
  De foto's zijn prachtig
  Groet Ineke

  BeantwoordenVerwijderen