woensdag 5 oktober 2016

Chaos

De afgelopen dagen in de winkel bezig geweest, was ook wel nodig want alles was uit zijn verband doordat er dingen verkocht zijn en in de loop van de tijd overal spullen bijgezet zijn wordt het een rommelig geheel.
Maar als ik dan ook eenmaal bezig ga staat binnen de korste keren alles op zijn kop !!!.
Vroeger keerde ik mijn hand er niet voor om maar tegenwoordig doe ik er dagen over om iets af te krijgen ....tuurlijk speelt leeftijd een rol maar mijn ziekte heeft mijn energie level flink naar beneden gehaald en daar kan ik slecht mee omgaan iedere keer ga ik teveel over mijn grens heen en lig ik rond 7 uur totaal uitgewoond in bed, niet echt gezellig voor mijn wederhelft.
Gelukkig heb ik nu ongeveer de helft van de winkel op orde en heb nog tot vrijdag om de rest af te maken....onderstaande foto;s zijn kleine impressie van de winkel.

7 opmerkingen:

 1. Hoi Karin,
  ziet er allemaal weer mooi uit. En ja... binnen je energiepeil blijven, lijkt me erg lastig. Er is met zo'n winkel, de tuin en het huis natuurlijk ook genoeg te doen en helemaal
  als je dan ook nog fotoreportages hebt, workshops en op zoek moet naar nieuwe spullen.
  In vergelijking met eerder leg je de lat misschien zelf wat hoger maar ik vind dat je heel wat doet en kan hoor ...

  Succes met alles, liefs Gea

  ps: wat leuk van Klaas z'n expositie ! Noem je dat nog even weer
  want daar wil ik dan wel even kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja is goed vlg jaar in delftzicht ziekenhuis

   Verwijderen
 2. Het zie er goed uit in de winkel.
  Het is erg vervelend als je niet de energie hebt om te doen wat je wilt.
  Groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat staat het allemaal weer mooi in je winkel!
  Jammer hoor dat je minder energie hebt maar het is je allemaal weer gelukt!

  groetjes Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb respect voor je hoor, hoe je alles draaiende hebt weten te houden, met hulp, maar zeker ook door je eigen wilskracht en inzet! Wat ik nu zie... ziet er al prachtig uit!!!

  Pas goed op jezelf en veel plezier met het verder herinrichten

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je bent wel een doorzetter, top. En wat weer een prachtig resultaat. groetjes Pauline, ps. nu genieten met een (kleine)pauze.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hiv-ziekte voor de laatste 3 jaar en had pijn die moeilijk te eten was en hoest zijn nachtmerries, vooral het eerste jaar. In dit stadium is het immuunsysteem ernstig verzwakt en het risico van het oplopen van opportunistische infecties is veel groter. Niet iedereen met HIV zal echter doorgaan met het ontwikkelen van AIDS. Hoe eerder u wordt behandeld, hoe beter uw uitkomst zal zijn. Ik begon met ARV om vroegtijdige dood te voorkomen, maar ik geloofde in God dat ik ooit zou worden genezen. Als een Hiv-octrooi adviseren wij om antiretrovirale behandelingen te nemen om onze kans te verkleinen van het verzenden van het virus naar anderen, een paar weken geleden kwam ik op zoek op het internet als ik informatie over Hiv-behandeling met kruidengeneeskunde kon krijgen, op mijn zoektocht zag ik een getuigenis van iemand die is genezen van Hiv haar naam was Achima Abelard en ander Herpes Virus patent Tasha Moore gaf ook getuigenis over deze zelfde man, genaamd Dr. Itua Herbal Center. Ik was ontroerd door de getuigenis en ik nam contact met hem op via zijn Email.drituaherbalcenter@gmail.com We praatten en stuurde me een flesje kruiden Geneeskunde Ik dronk het zoals hij mij opdroeg. Na het te hebben gedronken, vroeg hij me om een ​​test uit te voeren dat ik mijn lijdensweg met het Hiv-octrooi heb beëindigd. Ik ben genezen en vrij van Arv Pills. Ik ben hem altijd dankbaar Drituaherbalcenter . Hier zijn contactnummer +234 8149277967 ... Hij verzekert mij dat hij de volgende ziekte kan genezen .. Haar, kanker, herpesvirus, ziekte van Lyme, epilepsie, blaaskanker, colorectale kanker, borstkanker, nierkanker, leukemie, longkanker, non-hodgkin lymfoom, huid Kanker, Lupus, Baarmoederkanker, Prostaatkanker, fibromyalgie, ALS, Hepatitis, Copd, ziekte van Parkinson. Genetische ziekte, Fibrodysplasia-ziekte, Fibrodysplasia Ossificans Progressiva, Fluoroquinolone-toxiciteitssyndroom, Lever / Nier Inflammatoire, onvruchtbaarheid, darmziekte, ziekte van Huntington, Diabetes, Fibroid...

  BeantwoordenVerwijderen