woensdag 26 april 2017

Botanical Brocante Huis

Zoals jullie weten is Wonen / Stylen en het verzinnen en maken van nieuwe dingen mijn passie.
Sinds ik ziek ben geweest ben ik meer thuis , mijn creativiteit heeft nu ook ruimschoots de kans om
te stromen.
Ben niet zo actief op facebook / instagram en op mijn blog omdat ik het naar mijn gevoel altijd
te druk heb.
De winkel, webwinkel ,  pakketten versturen , fotograferen en niet vergeten mijn huishouden houden me flink bezig.
Maar omdat ik noodgedwongen ook mijn rustmomenten moet nemen doe ik dat meestal aan tafel d.m.v  creatief bezig zijn, kunnen mijn gedachten een beetje op nul en de meeste delen van mijn lichaam tot rust komen .... want een type om even te gaan liggen ben ik nou eenmaal niet, zou wel moeten horen want ik haal 8 uur sávonds net, ook niet echt gezellig voor manlief.
De afgelopen weken was mijn missie het huis opruimen en veranderen, je zult zien dat er naast de brocante ook wat botanische en VT Wonen invloeden bij zijn gekomen.
Laat je inspireren en hoop jullie gauw weer te spreken.14 opmerkingen:

 1. Wat een super verandering
  Prachtig is de nieuwe kast in de keuken

  Groet Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat je ook verandert, je geeft er altijd je eigen draai aan. Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je corine ..we hebben elkaar al zolang niet gezien.

   Verwijderen
 3. Hey Karin, het is altijd weer mooi bij jou , wat je ook verandert. Steeds weer weet je zo'n eigen sfeer te creëren.
  Ben al te lang niet bij je geweest. Te druk met m'n nieuwe baan en allerlei andere dingen.
  Maar zit in de planning hoor en dan is het altijd nog afwachten of jij er bent ��

  Voor nu een fijn weekend gewenst !
  Hartelijke groet Gea

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja veel te lang niet gesproken ben er zelf weekend van 5/6 mei daarna dicht ivm 80e verjaardag van mijn vader en dan 2 weekenden op inkoop dus 2/3 juni sta ik zelf weer .
   groetjes karin

   Verwijderen
 4. Wat ziet je huis er supergaaf uit! Leuke inspiratie, dank je.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hiv-ziekte voor de laatste 3 jaar en had pijn die moeilijk te eten was en hoest zijn nachtmerries, vooral het eerste jaar. In dit stadium is het immuunsysteem ernstig verzwakt en het risico van het oplopen van opportunistische infecties is veel groter. Niet iedereen met HIV zal echter doorgaan met het ontwikkelen van AIDS. Hoe eerder u wordt behandeld, hoe beter uw uitkomst zal zijn. Ik begon met ARV om vroegtijdige dood te voorkomen, maar ik geloofde in God dat ik ooit zou worden genezen. Als een Hiv-octrooi adviseren wij om antiretrovirale behandelingen te nemen om onze kans te verkleinen van het verzenden van het virus naar anderen, een paar weken geleden kwam ik op zoek op het internet als ik informatie over Hiv-behandeling met kruidengeneeskunde kon krijgen, op mijn zoektocht zag ik een getuigenis van iemand die is genezen van Hiv haar naam was Achima Abelard en ander Herpes Virus patent Tasha Moore gaf ook getuigenis over deze zelfde man, genaamd Dr. Itua Herbal Center. Ik was ontroerd door de getuigenis en ik nam contact met hem op via zijn Email.drituaherbalcenter@gmail.com We praatten en stuurde me een flesje kruiden Geneeskunde Ik dronk het zoals hij mij opdroeg. Na het te hebben gedronken, vroeg hij me om een ​​test uit te voeren dat ik mijn lijdensweg met het Hiv-octrooi heb beëindigd. Ik ben genezen en vrij van Arv Pills. Ik ben hem altijd dankbaar Drituaherbalcenter . Hier zijn contactnummer +234 8149277967 ... Hij verzekert mij dat hij de volgende ziekte kan genezen .. Haar, kanker, herpesvirus, ziekte van Lyme, epilepsie, blaaskanker, colorectale kanker, borstkanker, nierkanker, leukemie, longkanker, non-hodgkin lymfoom, huid Kanker, Lupus, Baarmoederkanker, Prostaatkanker, fibromyalgie, ALS, Hepatitis, Copd, ziekte van Parkinson. Genetische ziekte, Fibrodysplasia-ziekte, Fibrodysplasia Ossificans Progressiva, Fluoroquinolone-toxiciteitssyndroom, Lever / Nier Inflammatoire, onvruchtbaarheid, darmziekte, ziekte van Huntington, Diabetes, Fibroid...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. It’s a very informative post for us.

  Online Front Website Design and Digital Marketing Company. We have Full-service web solutions to help your business grow online leads, calls, and revenue.

  Read More:-

  Digital Marketing Company

  digital marketing agency

  BeantwoordenVerwijderen