vrijdag 2 juli 2010Midsummerfair Zeyen 4 juli 2010


van 11.00- 17.00 uur

Op een prachtige locatie in Zeijen nodigen we ca. 60 standhouders uit, die zich mogen presenteren tijdens dit sfeervol buitenevenement. Deze standhouders worden met zorg door ons geselecteerd zodat wij elk jaar weer een gevarieerde Fair met nieuwe deelnemers kunnen aanbieden. Door de aanwezige live muziek, de gezellige terrassen en de uitstekende catering, zorgen we voor de sfeer die kenmerkend is voor de Midsummer Fair.

Het assortiment zal dit jaar o.a. bestaan uit: tuinarchitectuur, terrasmeubilair, tuingereedschap, bloemdecoraties, antiek, tuinornamenten, stoffen, beelden, aardewerk, interieur decoraties, streekproducten kaas, etc

Woondecoraties zijn er schilderijen, sieraden, stoffen, foulards, porselein, aardewerk, brocante en trendy woonaccessoires en worden interieuradviezen gegeven.

Natuurlijk is er net als de vorige jaren live muziek, gezellige terrassen en een uitstekende catering!

Dit alles creëert de zo kenmerkende, gezellige sfeer, die deze Midsummer Fair elk jaar opnieuw tot een groot succes maakt!

De entreeprijs voor volwassenen bedraagt slechts €4,50 Kinderen onder de 12 jaar gratis toegang.

Ik sta hier dit jaar ook weer met een tent van 8x4 en ben vandaag druk bezig geweest met inpakken en inladen van de auto.
Eerst natuurlijk brainstormen wat wordt het thema wat neem ik mee, nou inmiddels zit een kwart v.d.winkel in de auto want kan nooit kiezen.
De grote dingen breng ik morgen dan hoef ik zondagmorgen alleen nog maar de groendecoraties te doen en de laatste puntjes op de i zetten.
Hoop dat ze iets koeler weer regelen want dit is wel erg warm.
Wie weet misschien tot zondag.
In ieder geval prettig weekend.

4 opmerkingen:

 1. Had het al gelezen in allerlei bladen, wie weet tot zondag,

  groetjes Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel plezier...
  En wie weet komen we nog lanhgs,,
  Cobi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel plezier...volgens mij word het prima weer. De druk zal er waarschijnlijk iets af zijn. Het schijnt dat er vandaag nog een buitje zal vallen. Vanaf 05.15 uur heb ik de tuindeuren overal al wagenwijd open. Het is heerlijk nu.

  Veel succes met je verkoop!

  Fijn weekend,
  Lieve groet, Helena

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja je had het in Noordeinde al gezegd, dus had ik 'm braaf in m'n agenda gezet :)
  als alles meezit komen we!
  groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen