zaterdag 24 juli 2010

Vanmorgen ging om 6 uur de wekker, opgestaan en gewapend met een kop koffie in de auto richting bakkeveen,lekker druk dus wie weet... misschien wordt ik wel te kieskeurig maar ik heb maar een ding gevonden een franse stolp.
Morgen ga ik het opnieuw proberen maar dan iets dichterbij op de brink in annen, altijd weer een gok maar je weet het nooit van te voren en dat maakt het zo spannend.
Dus ik kan jullie geen mooie foto's laten zien van mijn aankopen maar ik heb wel een aantal inspirerende foto's gevonden op internet.

6 opmerkingen:

 1. Ik was er ook in Bakkeveen, heb ook heel weinig gevonden, alleen een platte, ovale, witte schaal (regout), 2 schoenspanners, met een klein spits snoetje en een mooi klein kralentasje, wit. Ik weet het ook niet, vond er echt veel nieuwere rommel tussen.

  Ook wij proberen het morgen nogmaals in Annen,

  groetjes Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je was er dus vroeg bij vanmorgen...
  Ik vindt die foto van die kast, met al die laatjes geweldig..
  wat een mooie kast..
  Zeg, succes morgen, en een fijne zondag.
  Cobi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jouw mise-en-scène is altijd zo mooi! Prachtige kleurschakelingen en immer de perfecte objecten bij elkaar. Een mooi begin voor de vroege zondagochtend. Lieve groet, @nne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mama had ook niets, wij zijn gister op stap geweest naar Amsterdam en omstreken. Dus vandaag even geen Annen, maar vriendlief even laten uitrusten. Dat kastje met die laadjes prachtig. Zag hem ook bij Loods 5, maar dan wat meer vervallen. Ik houuuud van zulke kasten!
  Suc6 op Annen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Karin ,
  prachtige foto's , ook helemaal mijn smaak dat roomwitte en hout .....
  Ben benieuwd of je weer wat gevonden hebt in Annen .

  Ben je trouwens vrijdag zelf in de winkel of al met vakantie , ik wil namelijk even met een vriendin in je winkel neuzen maar ik begreep ook dat je moeder er dan staat ...
  groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ja zeg laat je me hier wat zien zeg!! daar wordt een mens toch helemaal hebberig van!!!
  moooooooiiiiii en jij succes morgen hoor!!
  fijne avond
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen