vrijdag 11 juni 2010

Voetballen


Heb een traumatisch verleden wat voetballen betreft...... zal er verder niet over uitweiden maar ik vindt het vreselijk!!!!!!! 3 wedstrijden op een dag dat is toch niet te filmen!!!!.
Hopeloos, radeloos, ben ik nou echt de enige die dit vreselijk vindt???
Bedacht me dus net dat ik de komende voetbalweken mijn winkel deuren open zet voor iedereen die wil komen koffie drinken, brocante snuffelen of er even uit wil.
Bel anders even voor de zekerheid of ik thuis ben 0598383221

5 opmerkingen:

 1. Ik kom zeker nog wel even langs tijdens de voetbalweken en ik kijk trouwens alleen maar als Nederland speelt , verder interresseert het me geen bal(toepasselijk gezegd hè) De console hangt al hoor maar moet nog even de finishing touch krijgen, dan maak ik er foto's van .
  groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha moet je zeggen ik vind het altijd wel leuk maar dit jaar doet het me niet veel, waarom niet.. eh ik ga op vakantie.. en op vakantie is echt op vakantie !!!! Succes de aankomende weken en heel veel koffieplezier,
  groetjes Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben zooooo blij dat mijn man totaal niet van voetbal houdt :-)) Tja, als Nederland speelt dan zit hij op het werk, en dochterlief kijkt op school. Vind het wel een supergoed idee van je!
  Ik kijk liever in een mooie winkel dan naar een voetbalwedstrijd...

  Groetjes van Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kijk wel als nederland speelt, maar ik word er ook een beetje dol van. Het is voor mij te ver weg, maar anders....

  fijn weekend, lia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeps hahah... ik kijk ook hoor als Nederland speelt, en volg af en toe een glimp op van de andere wedstrijden, maar laat er geen film vooor schieten hoor! Hoop dat je het heerlijk gezellig krijgt de komende tijd met de blogdames.

  lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen